A legjobb ERP rendszer bevezetési projekt

A 700 fős dán Alectia tanácsadó cégnél végrehajtott Maconomy ERP bevezetési projekt nyerte a Forretnings systemer szakmai díját.

A Maconomy ERP rendszer a korábban használt SAP vállalatirányítási megoldást váltja le.

A Forretnings systemer az ERP megoldások rangos éves európai rendezvénye. 2015-ben a dániai Herningben lezajlott szakmai kiállításon és konferencián a Maconomy ERP rendszer mellett az iparág meghatározó szereplői mutatták be legújabb fejlesztéseiket és jelentősebb projektjeiket.

Legjobb ERP rendszer díj

Az eseményen több mint 450 ERP szakember, kiállító és előadó vett részt. A Maconomy vállalatirányítási rendszert fejlesztő Deltek kiállítóként és előadóként is jelen volt a rendezvényen az ERP rendszerek kiemelkedő képviselői, mint például a Microsoft Dynamics, az IFS, a Unit4, az SAP és az E-conomic mellett.

A rendezvényen a díjat annak az ERP szállítónak és ügyfelének ítélik meg évente, amelyet a független szakmai zsűri a legjobbnak ítélt. A Maconomy ERP rendszer a három befutó között szerepelt az IFS és ügyfele a Maersk Drilling, a Microsoft Dynamics és ügyfele a Bogense Plase mellett.

A zsűri, amelyet független szakemberek alkottak, számos tényezőt vizsgált meg a legjobb ERP rendszer bevezetési projekt díj megítélésekor:

  • az ERP rendszer bevezetési projekt mérete és komplexitása,
  • a projekt felkészülési fázisa,
  • az ügyfél bevonása a vállalatirányítási rendszer bevezetésébe,
  • a projekt sikeressége a határidő és a költség keret tekintetében.

A Maconomy ERP rendszer, illetve az integrált People Planner grafikus erőforrás- és kapacitás tervező alkalmazás bevezetését Dánia egyik vezető tanácsadó cége, az Alectia a korábban használt SAP rendszer helyett vezette be.

A Maconomy ERP rendszert a használhatósága és rugalmassága miatt választottuk. A tevékenységünk azon alapul, hogy a több mint 700 főből álló alkalmazottaink munkaidejét értékesítjük, ezért a munkaidő rögzítésnek felhasználó barát, magától értetődő és egyszerű  módon kell történnie. A munkaidő ráfordítás adatok pontossága és könnyű elérhetősége is fontos, a projekt menedzsereinknek valós idejű információkra van szüksége a projektjeik nyereségességéről. A menedzsment számára pedig egyszerűbbé kellett tennünk az egyes projektek előrehaladásának áttekintését. A Maconomy ERP rendszerrel most mindez rendelkezésre áll.” mondta Heine Thorsgaard, a Alectia pénzügyi vezetője.

További hírek a Maconomy ERP rendszerről

Marketing kommunikációs ügynökségek helyzete 2021
Maconomy 2.5.1 version
Maconomy ERP rendszer cikk
ERP folyamatautomatizálás
Maconomy vállalatirányítási rendszer 2.4.4 verzió
Vállalatirányítási rendszerek fejlődése 2019
Szabályozási kockázatok szolgáltató cégeknél
Munkaerőhiány kezelése Maconomy ERP
Hibrid vállalatirányítási rendszer
Iparági vállalatirányítási rendszerek
Maconomy ERP Balaton Sound 2018
Marketing kommunikációs ügynökségek
Vállalatirányítási rendszer GDPR rendelet
Vállalatirányítási rendszerek összehasonlítása
Kreatív ügynökségi ERP rendszer