Ügyfelünk tervezte és építette a nagyszínpadot a tóparti fesztiválon

Az Ezüst Kaméleon Kft. újabb látványos munkája a Balaton Sound 2018 zenei rendezvényen nagy sikert aratott


Az Ezüst Kaméleon Kft. rendezvényszervező és rendezvénytechnikai cég lenyűgöző és egyedi munkái évek óta számos hazai fesztivál és rendezvény hangulatát határozzák meg.

Egyik számos pozitív visszajelzést kapott idei munkájuk a Balaton Sound 2018 új színpada volt.

A nyár és a tópart egyik meghatározó zenei fesztiváljának előkészületeiről szóló látványos videóban Czakó Zsolt, a cég ügyvezetője beszél a tervezésről és az építésről:

Az Ezüst Kaméleon Kft. a projektjeinek pénzügyileg is sikeres végrehajtásához a Maconomy ERP rendszert használja.

Ezüst Kaméleon rendezvénytechnika

Az Ezüst Kaméleon 2001-ben jött létre, rendezvények technikai tervezésével és megvalósításával foglalkozik, ezek közé tartozik a Balaton Sound is. A különböző események, rendezvények technikai munkáit teljes körűen irányítják, gyártják és végezik.

Ezüst Kaméleon Kft. munkái összetettek, sok szakma gondos munkájának eredménye. Munkáikban fontos szerepet játszik az újrahasznosíthatóság, többszöri felhasználhatóság és előszeretettel gondolkoznak modul építőrendszerekben.

Fontos számukra az általuk készített munkák hangulata és nagy hangsúlyt fektetnek a rendezvények tervezésére és a biztonságra.

A minőségbiztosítás érdekében munkáikat elejétől a végéig tudatosan megtervezik és figyelemmel kísérik a Maconomy vállalatirányítási rendszerben.

A Balaton Sound fesztivál

A Balaton Sound Európa egyik legnagyobb szabadtéri elektronikus zenei fesztiválja.

A rendezvényre 2007 óta minden év júliusában a Balaton déli oldalán, Zamárdi városában kerül sor, közvetlenül a vízparton.

Az eredetileg négynapos fesztivál az elmúlt években öt naposra nőtt. A rendezvényt a Sziget Fesztivál produkciós iroda szervezi, aki szintén a Maconomy vállalatirányítási rendszert használja.

A Balaton Sound fesztivál létrejöttében az EFOTT fesztivál játszott kulcsszerepet, amelyet 2006-ban Zamárdiban rendeztek meg. Ennek helyszíne adta az alapötletet a szervezőknek.

A 2012-es fesztivál elnyerte a rangos European Festivals Award kitüntetést a legjobb közepes méretű fesztivál kategóriában, 2016-ban pedig már 157 000-en látogattak el a rendezvényre, ez pedig rekordot jelentett.

További hírek a Maconomy ERP rendszerről

Marketing kommunikációs ügynökségek helyzete 2021
Maconomy 2.5.1 version
Maconomy ERP rendszer cikk
ERP folyamatautomatizálás
Maconomy vállalatirányítási rendszer 2.4.4 verzió
Vállalatirányítási rendszerek fejlődése 2019
Szabályozási kockázatok szolgáltató cégeknél
Munkaerőhiány kezelése Maconomy ERP
Hibrid vállalatirányítási rendszer