A Maconomy ERP rendszer ügyfelei és referenciái

Ismerje meg a Maconomy vállalatirányítási rendszer hazai és külföldi felhasználóit!

Maconomy vállalatirányítási rendszer felhasználói

A Maconomy ERP rendszer felhasználói között megtalálhatók hazai kisvállalkozások és nemzetközi cégcsoportok, pénzügyileg kiemelkedően teljesítő tőzsdén bejegyzett vállalatok és nonprofit kutatócégek.

Két dolog közös bennük, sikeresek és Maconomy vállalatirányítási rendszert használják.

Ismerjen meg a Maconomy ERP rendszer néhány referencia ügyfelét!

A hazai feltörekvő vállalkozásoktól a piacvezető multinacionális cégekig: A Maconomy ERP rendszer ügyfelei

A Maconomy ERP rendszer referencia listája cégméret és iparág tekintetében különböző vállalkozásokat foglal magában.

Megtalálhatók köztük kisebb hazai vállalkozások és ismertebb nemzetközi szereplők is, marketing-kommunikációs ügynökségek, tanácsadó cégek és informatikai fejlesztőcégek is.

Amiben ezek az eltérő méretű és különböző szolgáltatásokat nyújtó szervezetek mégis hasonlóak, az a működési modelljük, hiszen mindegyik a professzionális szolgáltató szervezetek és projekt alapon működő vállalkozások közé tartozik.

A hasonló működési modell miatt a szolgáltató cégeknek olyan integrált vállalatirányítási rendszerre van szükségük, amelyik megfelelően támogatja az általuk kínált szolgáltatásokhoz kapcsolódó összes folyamatot.

A Maconomy integrált vállalatirányítási rendszer egy megoldásban kínálja a szolgáltatások és projektek menedzsmentjét, a pénzügyi és kontrolling funkciókat és a fejlett üzleti intelligencia megoldásokat.

Válogatás a Maconomy ERP rendszer hazai ügyfeleiből

Starschema logo
ERP rendszer felhasználók
Ezustkameleon Event Agency logo
Maconomy ERP rendszer referencia Vanessia Kft.
Maconomy ERP rendszer referencia SCI-Network
Maconomy ERP rendszer referencia Well reklámügynökség
Maconomy ERP rendszer referencia Noguchi
Maconomy ERP rendszer referencia OD-Partner
Maconomy ERP rendszer referencia Extreme reklámügynökség
Maconomy ERP rendszer referencia Clarity Consulting
Mortoff logo
Panmedia logo

A Maconomy ERP rendszer referencia iparágai:

A Maconomy vállalatirányítási rendszer iparágairól részletesen

A Maconomy ERP rendszer hazai felhasználói

A TRL Hungary Kft. Magyarországon 2000 óta forgalmazza a Maconomy integrált vállalatirányítási rendszert.

Az elmúlt évek alatt számtalan hazai szolgáltatócég és projektalapú vállalkozás működését támogatta a Maconomy.

A Maconomy ERP rendszer hazai felhasználói között megtalálhatók nemzetközi cégcsoportok és száz százalékban magyar tulajdonban levő kis és közepes vállalkozások is.

Maconomy ERP rendszer referencia felhasználói

A multinacionális cégek hazai képviselőinek és a hazai ügyfeleinknek az elvárásai lényegében ugyanazok voltak, olyan integrált vállalatirányítási rendszert kerestek, amelyik támogatja szolgáltató vagy projektalapú tevékenységeiket, minden lényeges üzleti folyamatukat lefedi és iparág specifikus megoldást kínál megfizethető áron.

Ismerje meg néhány hazai ügyfelünket és a Maconomy ERP rendszer referencia felhasználók véleményét!

Maconomy ERP rendszer felhasználó OTP Hungaro-Projekt

“Megnyugtató volt, hogy az iparágból számos referenciát tudtak felmutatni, továbbá személyes prezentációjukon is meggyőzően bizonyították, értik a problémáinkat és van megoldásuk rá.”

Maconomy ERP rendszer felhasználó LOWE GGK

“A rendszer bevezetése és működtetése során a TRL Hungary Kft.-től mindig megkaptuk a kellő figyelmet és a szakszerű támogatást. A TRL Hungary Kft. csapata rendkívül nagy segítség volt, ismerték a szolgáltató, ezen belül pedig a reklámügynökségi szektor specifikumait. Így nem kellett megtanítanunk nekik a cégcsoport működését, elmagyarázni, hogy miben térünk el, egy például hagyományosan termelő vállalat folyamataitól.”

A Maconomy vállalatirányítási rendszert választó hazai vállalkozások jellemző elvárásai

A Maconomy ERP rendszer hazai felhasználói elsősorban az alábbi szempontokat tartják fontosnak a megfelelő vállalatirányítási szoftver kiválasztása során:

A Maconomy vállalatirányítási rendszer nemzetközi referenciái

Ismerje meg a Maconomy ERP rendszer külföldi felhasználóit, ügyfeleit!

A Maconomy vállalatirányítási rendszer nemzetközi ügyfelei

A Maconomy ERP rendszer immár több mint két évtizedes múltra tekint vissza, így mára világszerte több ezer ügyfél használja a szoftvert.

A Maconomy vállalatirányítási rendszer története Dániában kezdődött az 1990-es években, 2000 óta a rendszer a teljes nemzetközi ERP piacon jelen van.

A Maconomy vállalatirányítási rendszer referencia ügyfelei közé tartoznak a szolgáltató és projektalapú cégek kiemelkedő globális szereplői.

Ismerjen meg néhányat a Maconomy ERP rendszer nemzetközi ügyfelei közül!

Maconomy vállalatirányítási rendszer referencia: Pöyry

A Pöyry bemutatása

A Pöyry egy 1958-ban alapított nemzetközi mérnöki tanácsadó és tervező cég, amely az energia, az ipar és az infrastruktúra területein működik.

Szolgáltatásaik lefedik az erőművek és villamoshálózatok, a vegyipari és bioüzemanyag, a bánya- és fémipar, illetve az erdőgazdálkodás és papíripar számos területét.

Vállalatirányítási rendszer referencia

A Pöyry nettó bevétele 2016-ban 530 millió euró volt, 40 országban 130 irodájában 5500 munkatársat alkalmaz. A cég évente 10.000 projektet hajt végre.

A Pöyry elvárásai

Globális szervezetként a Pöyry egy integrált ERP rendszert keresett, amely képes a projektjeik áttekintésére és valós idejű adatok szolgáltatására.

A folyamatok optimalizálása és az egyes szervezeti egységek közötti együttműködés javítása is elsőrendű szempont volt.

A megfelelő ERP rendszer kiválasztása

A Pöyry számos vállalatirányítási rendszert mért fel a kiválasztási folyamat során, többek között az SAP, a NetSuite és a MS Dynamics ERP megoldásait vizsgálta meg a Maconomy mellett. Végül a Maconomy vállalatirányítási rendszerre esett a választás.

A Maconomy ERP megoldás használatba vétele óta eltelt időszakban egyértelművé vált a cég számára, hogy a kitűzött céljaik teljesültek.

A vállalatirányítási rendszerrel kapcsolatos elvárások

  • Teljes körű és valós idejű transzparencia a nemzetközi cégcsoport működésére kiterjedően
  • A projektek és pénzügyek integrált kezelése
  • A belső folyamatok minőségének és az együttműködés szintjének növelése
  • Robusztus, de agilis szoftver, amely az összetett nemzetközi projekteket funkcionális és technológiai szempontból is megfelelően képes kezelni

Miért a Maconomy vállalatirányítási rendszer?

A Pöyry elsősorban azért választotta a Maconomy ERP rendszert, mert a megoldás a projektekre fókuszál, dinamikusan fejlődik és hatékonyan támogatja a szervezeten belüli tudás megosztását a közös döntéshozatal érdekében.

A Pöyry a Maconomy vállalatirányítási rendszer segítségével hatékony projekt menedzsment, üzleti elemző és pénzügyi szervezetet és folyamatokat tudott kialakítani. A Maconomy integrált megoldását globálisan használják, amely biztonságos, de a jogosult felhasználók számára korlátok nélküli eszközt kínál az optimális együttműködés érdekében.

Tudtuk, hogy a bevezetés ütemezése nagyon szoros lesz, de így biztosítva volt, hogy egy pillanatra sem vesztette el a projekt a lendületét. Az új ERP rendszer bevezetését 40 országban, 5500 felhasználó számára kicsivel több mint három év alatt sikeresen megoldottuk és bőven a költség kereteken belül.

Falko Jördens, Fejlesztési Igazgató, Group Finance, Pöyry, Maconomy vállalatirányítási rendszer referencia nyilatkozata

Maconomy ERP rendszer referencia Grant Thornton International

„A Maconomy nagyon nagy értéket jelent a svéd Grant Thornton számára, és rengeteget elmond az ERP rendszerről, hogy tíz évi együttműködés és a szervezetünkben végbemenő alapvető változások ellenére még mindig azt gondoljuk, hogy a legjobb megoldás számunkra.”

Maconomy ERP rendszer referencia KPMG

„A Maconomy funkcionalitása és felhasználóbarát kialakítása egyedülálló, illetve a Maconomy sztenderd szoftvere állt egyértelműen a legközelebb a KPMG elvárásaihoz abban az értelemben, hogy teljes kontrollt biztosít az üzleti folyamataink felett.”

Maconomy ERP rendszer felhasználó LOWE GGK

„A rendszer bevezetése és működtetése során a TRL Hungary Kft.-től mindig megkaptuk a kellő figyelmet és a szakszerű támogatást.”

Maconomy ERP rendszer felhasználó Hill Knowlton

„A pontosabb tervezés és ellenőrzés az erőforrás-kihasználtságunk több százalékos emelésében segíthet.”

Maconomy ERP rendszer felhasználó Leo Burnett

„Könnyű volt a Maconomy mellett döntenünk, mert nyilvánvalóan a marketing ügynökségek igényeire lett kialakítva és gazdag funkcionalitást kínált a cégünknek. Ezen felül a bevezetése jóval kevesebb időt igényelt, mint a hagyományos vállalatirányítási rendszerek, mert minimális időt igényelt a testreszabása.”

Maconomy ERP rendszer felhasználó Red Brick Road

„A Maconomy bevezetése óta a kifizetetlen költségeink összegét legalább 20%-kal lecsökkentettük. A szállítói számlák kezelése egyszerűbb lett és jóval könnyebben tudjuk támogatni növekvő ügynökségünk feladatait.”

Maconomy ERP rendszer felhasználó BBH

„A Maconomy minden részletre kiterjedő információkat nyújt ügyfeleink erőforrás-igényeiről, így gyorsabban vagyunk képesek nyomon követni és előrejelezni a profitabilitásunkat ügyfél- és cégszinten is.„

Maconomy ERP rendszer felhasználó Profero

„A projektek alkotják a cégünk 70-80%-át. A szoftver összehangolja belső rendszerünket a folyamatainkkal, a munkák létrehozásától a projektkontrollon át a projekt kimutatásokig. Számunkra nagyon fontos volt, hogy a Maconomy lehetővé tette számunkra, hogy mind az öt ügynökségünket külön tudjuk benne kezelni, de közben konszolidált adatokat kapunk az egész cégcsoportól.”

Maconomy ERP rendszer felhasználó Digitas LBI

„ A múltban különböző eszközöket használtunk az erőforrás-tervezésre. Nem voltak megbízhatóak, de a legnagyobb gondot az jelentette, hogy nem integrált megoldásokról volt szó. Sok időnkbe került kétszer rögzíteni az adatokat és az erőforrás-áttekintésünk sem volt mindig naprakész. De az egyértelmű volt számunkra, hogy a Maconomy People Planner erőforrás-menedzsment eszköze segíteni fog ezekben a problémákban.”

Maconomy ERP rendszer felhasználó Leo Burnett

„Rengeteg adminisztratív munkaidőt spórolunk meg havonta, hamarabb érkeznek be a bevételeink az ügyfeleinktől, és kevesebb veszteségleírásunk van a számlázási folyamatunk optimalizálása miatt.”

Maconomy ERP rendszer felhasználó LOWE GGK

”A TRL Hungary Kft. csapata rendkívül nagy segítség volt, ismerték a szolgáltató, ezen belül pedig a reklámügynökségi szektor specifikumait. Így nem kellett megtanítanunk nekik a cégcsoport működését, elmagyarázni, hogy miben térünk el, egy például hagyományosan termelő vállalat folyamataitól.”

Maconomy ERP rendszer felhasználó BDO

„A Maconomy alapos tudással rendelkezik az audit tevékenységekről és ez a szakértelem teljes mértékben beépül a kiválasztott ERP megoldásba. Számunkra magától értetődő, hogy egy olyan vállalatirányítási rendszert vezetünk be, amelyik kifejezetten a saját működésünkre szabott.”

Maconomy ERP rendszer felhasználó RGL

„A Maconomyval egy olyan megoldással rendelkezünk, ami lehetővé teszi számunkra, hogy könnyedén megosszuk a projektjeinket irodák és kontinensek között. Nem csak a ráfordított munkaidő- és költség-adatok globális rögzítése lesz egyszerű, de a számlázás, könyvelés és a pénzügyi konszolidáció is teljes mértékben támogatott a Maconomy ERP rendszerünkben.”

Avenir Global logo

“Szeretném megköszönni a támogatást, a türelmet és a professzionalizmust. Nem találhattunk volna jobb támogató csapatot.”

Maconomy ERP rendszer felhasználó RGL

„Lenyűgözött minket a Maconomy tanácsadók tudása az üzleti folyamatainkra vonatkozóan, és az ügyfeleik listája is, amelybe beletartozik a PriceWaterhouse- Coopers, a Deloitte, a KPMG és a Grant Thornton magáért beszél.”

Maconomy ERP rendszer felhasználó Atkins

„A projektmenedzsereink jóval kevesebb időt töltenek egy adott erőforrásért folytatott harccal. Egy tökéletes világban az erőforrás-menedzsment a projektmenedzsment integrált része, és a Maconomy People Planner megadta nekünk ezt a lehetőséget.”

Maconomy ERP rendszer referencia Grant Thornton International

„Most már látjuk, hogy hol keressük meg a pénzünket. Amikor kiterjesztjük a szolgáltatás portfóliónkat, különösen fontos, hogy elemezni tudjuk a tevékenységek és ügyfelek nyereségességét.”