A Maconomy ERP modulok leírása

Elkülönültség helyett tökéletes integráció

A Maconomy vállalatirányítási rendszer forráskódja, adatbázisa, folyamatai és kimutatásai is egységesek

A Maconomy ERP rendszer modulok helyett tökéletes összhangot kínál. A Maconomyban az integráltság miatt kevés moduláris komponens található, de az egyszerűség kedvéért az egyes funkciócsoportokat moduloknak nevezzük.

Fontos, hogy a rendszer elkülönült ERP modulok, adatbázisok, folyamatok és riportok helyett egységes, integrált megoldást kínáljon a felhasználók számára.

Minden egyes üzleti területnek egyedi céljai is vannak, amelyek elérése számukra kiemelt, azonban a szervezet hatékony működéséhez, a profit növeléséhez tökéletes összhangra van szükség a különböző szervezeti egységek között is.

A Maconomy vállalatirányítási rendszer integráltsága lehetővé teszi az egyes szervezeti egységek harmonikus együttműködését, modulokon, adatkörökön, folyamatokon és riportokon átívelően.

ERP modulok - integráció

Maconomy ERP modulok: opcionális kiegészítők

A Maconomy vállalatirányítási rendszer néhány funkcionális területe opcionálisan választható, illetve különböző összetettségben érhető el.

CRM + modul: bővített ügyfélkapcsolati funkciók

A Maconomy alaprendszer a kapcsolat cégek és személyek adatainak és kapcsolódó dokumentumaik rögzítését biztosítja.

Az összetettebb CRM funkciók, mint például a CRM események kezelése, a kampánymenedzsment, az esemény-folyamatok kialakítása, illetve az üzleti lehetőségek (opportunities) használata opcionálisan, felárért választható.

További információk a CRM modulról

HR + modul: bővített emberi erőforrás menedzsment funkciók

A Maconomy alaprendszer a munkatársak adatainak és dokumentumainak (önéletrajz, munkaszerződés, képzettséget igazoló bizonyítványok, stb.) rögzítését biztosítja.

Az összetettebb HR funkciók, mint például a különböző emberi erőforrás menedzsment folyamatok (pl.: munkatársak felvétele, képzése, értékelése, stb.) kialakítása és kezelése opcionálisan, felárért választható.

További információk a HR modulról

Grafikus erőforrás és kapacitás tervező modul

A Maconomy ERP rendszer modulok közé tartozik a People Planner grafikus erőforrás és kapacitás tervező alkalmazás, amely valójában egy önálló szoftver, azonban a Maconomy ERP rendszerrel tökéletesen integrálható.

A People Planner erőforrás és kapacitás tervező modul opcionálisan, külön licencdíj ellenében választható.

További információk a grafikus erőforrás és kapacitás tervező modulról

Projekt alapú értékesítés modul

Azoknak a szolgáltató- és projektalapú szervezeteknek, amelyek a szolgáltatásaikhoz és projektjeikhez kötődően értékesítési és beszerzési tevékenységet is folytatnak a Maconomy integrált kereskedelmi megoldást kínál. A projekt alapú értékesítés modul opcionálisan, felárért választható.

További információk a projekt alapú értékesítés modulról

Előfizetés kezelés

Az időszakonként (pl.: havonta, negyedévente, évente) esedékes, előfizetés jellegű számlázás támogatását biztosító funkcionalitás a Maconomy ERP rendszer kiegészítő megoldása, amely opcionálisan, felárért választható.

Üzleti intelligencia

A Maconomy vállalatirányítási rendszer három szintű riport eszközzel rendelkezik:

  • az ERP rendszer felületein elérhető szűrések, lekérdezések, információs felületek (Dashboard)
  • a Maconomyba beépített eseti, ad-hoc elemzéseket, lekérdezéseket támogató riport eszköz
  • a Maconomy üzleti intelligencia megoldása, amely a Business Objects elemző eszközből és több mint 60 iparág specifikus előre elkészített riportból áll

Ez utóbbi megoldás (Business Objects alapú üzleti intelligencia megoldás) egy önálló elemző szoftver, amelynek árát a Maconomy alaprendszer licencdíja tartalmazza.

További információk a Maconomy ERP rendszer üzleti intelligencia moduljáról

Média menedzsment modul (Maconomy Media Module)

A Maconomy média menedzsment modul a TRL Hungary Kft. által kifejlesztett kiegészítő komponens.

A média modullal a marketing kommunikációs ügynökségek felhasználói hatékonyan végezhetik média tervezési, beszerzési, számlázási és lekérdezési feladataikat.

A Maconomy Media Module opcionálisan, felárért választható.

További információk a Maconomy Média Menedzsment modulról

Kiskereskedelmi modul (Maconomy Smart Shop)

A Maconomy kiskereskedelmi modul a TRL Hungary Kft. által kifejlesztett kiegészítő komponens.

A projektalapú vagy hagyományos kereskedelemmel is foglalkozó ügyfeleink számára fejlesztettük ki a Maconomy kiskereskedelmi tevékenységet támogató megoldást, a Maconomy Smart Shop modult.

A Maconomy Smart Shop opcionálisan, felárért választható.

További információk a Maconomy kiskereskedelmi modulról

Bejelentés kezelő modul (Maconomy Helpdesk)

A Maconomy ERP rendszer modulok közé tartozik a bejelentés kezelő modul a TRL Hungary Kft. által kifejlesztett kiegészítő komponens.

Az alaprenszerrel teljes körűen együttműködő Maconomy Helpdesk modul lehetővé teszi az ügyfél-bejelentések integrált kezelését.

A Maconomy Helpdesk alapját az OTRS webes keretrendszer képezi.

A bejelentés kezelő modul opcionálisan, felárért választható.

További információk a Maconomy bejelentés kezelő modulról

No tags for this post.