A Maconomy ERP modulok leírása

Elkülönültség helyett tökéletes integráció

A Maconomy vállalatirányítási rendszer moduljai

A Maconomy ERP rendszer moduljai tökéletes összhangot kínálnak. Bár a Maconomy vállalatirányítási rendszerben a magas fokú integráltság miatt kevesebb moduláris komponens található, de az egyszerűség kedvéért az egyes funkciócsoportokat moduloknak nevezzük.

Fontosnak tartjuk, hogy a rendszer elkülönült ERP modulok, adatbázisok, folyamatok és riportok helyett egységes és teljesen integrált megoldást kínáljon a felhasználók számára.

Minden egyes üzleti területnek egyedi céljai is vannak, amelyek elérése számukra kiemelt, azonban a szervezet hatékony működéséhez, a profit növeléséhez tökéletes összhangra van szükség a különböző szervezeti egységek között is.

A Maconomy vállalatirányítási rendszer integráltsága lehetővé teszi az egyes szervezeti egységek harmonikus együttműködését, modulokon, adatkörökön, folyamatokon és riportokon átívelően.

Maconomy ERP modulok

A Maconomy vállalatirányítási rendszer kiegészítő moduljai

A Maconomy ERP rendszer egyes moduljai opcionálisan választhatók, illetve különböző összetettségben érhetők el.

CRM + modul: Fejlett ügyfélkezelés

A Maconomy alaprendszer a kapcsolat cégek és személyek adatainak és dokumentumaik kezelését biztosítja, ez az alapszintű CRM modul.

Az összetettebb CRM funkciók (például a CRM események kezelése, a kampánymenedzsment, az esemény-folyamatok kialakítása, az üzleti lehetőségek használata) az opcionálisan választható CRM modulban érhetők el.

További információk a CRM modulról

HR + modul: Fejlett emberi erőforrás menedzsment

A Maconomy alaprendszer a munkatársak adatainak és dokumentumainak (önéletrajz, munkaszerződés, képzettséget igazoló bizonyítványok, stb.) kezelését támogatja.

Az összetettebb HR funkciók és emberi erőforrás menedzsment folyamatok (például a munkatársak felvétele, képzése, értékelése) az opcionálisan választható HR modulban érhetők el.

További információk a HR modulról

Grafikus erőforrás és kapacitás tervező modul

A Maconomy vállalatirányítási rendszer moduljai közé tartozik a People Planner grafikus erőforrás- és kapacitás tervező megoldás, amely valójában egy önálló szoftver, ami a Maconomy ERP rendszerrel tökéletesen integrálható.

A People Planner erőforrás és kapacitás tervező modul opcionálisan választható.

További információk a grafikus erőforrás és kapacitás tervező modulról

Projektalapú értékesítés modul

Azoknak a szolgáltató és projektalapú szervezeteknek, amelyek a tevékenységeikhez kötődően anyagot is használnak fel, tehát beszerzési és értékesítési tevékenységet is folytatnak, a Maconomy ERP rendszer integrált kereskedelmi megoldást kínál. A projektalapú anyaggazdálkodás modul opcionálisan választható.

További információk a projekt alapú értékesítés modulról

Előfizetés kezelés

Az időszakonként (például havonta, negyedévente, évente) esedékes, előfizetés jellegű számlázás támogatását biztosító modul a Maconomy ERP rendszer kiegészítő megoldása, amely opcionálisan választható.

Üzleti intelligencia

A Maconomy vállalatirányítási rendszer több riport eszközzel is rendelkezik:

  • az ERP rendszer felületein elérhető szűrések, lekérdezések, információs felületek (Dashboard)
  • a Maconomyba beépített eseti, ad-hoc elemzéseket, lekérdezéseket támogató riport eszköz
  • a Maconomy üzleti intelligencia megoldása, amely a Business Objects elemző eszközből és több mint 60 iparág specifikus előre elkészített riportból áll

Ez utóbbi megoldás (Business Objects alapú üzleti intelligencia megoldás) egy önálló elemző szoftver, amelynek árát a Maconomy alaprendszer licencdíja tartalmazza.

További információk a Maconomy ERP rendszer üzleti intelligencia moduljáról

Média menedzsment modul (Maconomy Media Module)

A Maconomy médiamenedzsment modul a TRL Hungary Kft. által kifejlesztett kiegészítő komponens.

A média modullal a marketing kommunikációs ügynökségek felhasználói hatékonyan végezhetik média tervezési, beszerzési, számlázási és lekérdezési feladataikat.

A Maconomy Media Module opcionálisan választható kiegészítő modul.

További információk a Maconomy Média Menedzsment modulról

Kiskereskedelmi modul (Maconomy Smart Shop)

A Maconomy ERP kiskereskedelmi modulja a TRL Hungary Kft. által kifejlesztett kiegészítő komponens, amely a bolti értékesítést táamogatja.

A projektalapú vagy hagyományos kereskedelemmel is foglalkozó ügyfeleink számára fejlesztettük ki a Maconomy kiskereskedelmi tevékenységet támogató megoldást, a Maconomy Smart Shop modult.

A Maconomy Smart Shop opcionálisan választható.

További információk a Maconomy kiskereskedelmi modulról

Bejelentéskezelő modul (Maconomy Helpdesk)

A Maconomy ERP rendszer moduljai közé tartozik a bejelentéskezelő modul, ami egy TRL Hungary Kft. által kifejlesztett kiegészítő komponens.

Az alaprendszerrel teljes körűen együttműködő Maconomy Helpdesk modul lehetővé teszi az ügyfél-bejelentések integrált kezelését.

A Maconomy Helpdesk alapját az OTRS webes keretrendszer képezi.

A bejelentés kezelő modul opcionálisan választható.

További információk a Maconomy bejelentés kezelő modulról