Média menedzsment modul

Kiegészítő modul a Maconomy integrált vállalatirányítási rendszerhez

ERP rendszerbe integrált média menedzsment modul

A Maconomy vállalatirányítási rendszer média modul segítségével a marketing kommunikációs ügynökségek felhasználói hatékonyan végezhetik média tervezési, beszerzési, számlázási és lekérdezési feladataikat is.

Maconomy média menedzsment modul

Navigáció a Maconomy ERP rendszer média modul segítségével

A Maconomy vállalatirányítási rendszer média modul áttekintő felülete kifinomult navigációs lehetőségeket tartalmaz és az összes vonatkozó információ áttekinthető rajta.

A média projektek különböző feladat típusainak kétszintű megjelenítése lehetővé teszi a felhasználók számára a kívánt adatokhoz való gyors hozzáférést és a folyamatban lévő munkák összesítő információinak néhány kattintással történő megjelenítését.

A munkákhoz és a hozzájuk tartozó költségadatokhoz való hozzáférést a Maconomy ERP rendszer fejlett jogosultságkezelő rendszere támogatja, további szűrési lehetőségekkel.

A Maconomy Média Modul különböző képernyőin az oszlopok megjelenítése is egyedileg személyre szabható.

Munkák létrehozása a Maconomy média menedzsment modul segítségével

A Maconomy ERP rendszer média modulja számos média munkatípus létrehozását támogatja: egyszerű munkák, összetett munkák, integrált munkák és almunkák.

A létrehozott média munka típusokat az egyedileg kialakított listából lehet kiválasztani, amely a riportozás során hatékonyan használható.

A médiás projektekhez általános leíró adatok rendelhetők, mint például vállalat, üzleti egység, piac, hatáskör, ÁFA kód, munka neve, projekt, hozzáférési szint, ügyfél.

A munkához rendelt alkalmazottak munkaórákat tudnak rögzíteni az adott projektre a Maconomy Timesheet segítségével.

A Maconomy ERP rendszer média moduljában lehetőség van számlázási információk megadására, valamint részszámlák kiállítására is.

Média tervezés a Maconomy Média Menedzsment Modul segítségével

A Maconomy vállalatirányítási rendszer média modul segítségével a média tervezés történhet sablonok alapján, előző tervek másolásával, vagy manuálisan létrehozott új munkák révén.

A létrehozott média tervek az összes kívánt információt tartalmazzák a továbbfejlesztett naptári funkciókkal ellátott időszakos nézetekben.

További média tervezési funkciók:

 • média megrendelés létrehozása,
 • média tervek előterjesztése,
 • média tervek jóváhagyása,
 • média tervek újranyitása,
 • ügynökségi díjak hozzáadása,
 • média tervek törlése,
 • média tervek másolása.

Médiatervek kezelése a Maconomy Média Menedzsment Modul segítségével

A Maconomy Média Menedzsment Modul a létrehozott és jóváhagyott média tervek összes folyamatát támogatja a média tervek teljes életciklusa során. A megrendelések létrehozása a média tervekből a Maconomy beszállítói adatbázisának használatával történik.

A Maconomy ERP rendszer média modulja a különböző típusú média rendelések teljes folyamatát támogatja a megrendelés jóváhagyását és kinyomtatását is beleértve.

A Maconomy vállalatirányítási rendszer média moduljának további funkciói:

 • aktív időbeli elhatárolások kezelése,
 • szállítói számla kezelés,
 • időtábla (timesheet) ellenőrzés,
 • számlázás.

Töltse le a Maconomy Média Modul brosúráját: Maconomy Média Modul

Maconomy média modul bevezetés: Publicis Groupe

A globális reklámszakma egyik meghatározó szereplője, a Publicis Groupe közel-keleti média részlege évek óta a Maconomy Média Modul segítségével végzi munkáját.

Cégünk, a TRL Hungary Kft. a budapesti Publicis Groupe médiarészleg ajánlása alapján kezdett el együttműködni a cégcsoport dubaji irodájával.

Az Egyesült Arab Emírségekben az éles indulás a terveknek megfelelően még 2013 januárjában történt meg. Ezt követte Libanon, Szaúd-Arábia, Katar és Jordánia, ahol szintén a helyi igényekhez alkalmazkodva implementáltuk a cégünk által fejlesztett Maconomy Média Modult.

A cégcsoportban a Maconomy ERP média modul használatával kapcsolatos ügyfél visszajelzések kifejezetten pozitívak. Az alapos tesztelés és az érintett médiás munkatársak személyes oktatását követően a média menedzsment kiegészítés a Maconomy szerves részévé vált.

Általánosságban elmondható, hogy a Publicis Groupe Maconomy média modul bevezetés jelentősen leegyszerűsítette és felgyorsította a média tervezés, vásárlás, számlázás és jelentéskészítés folyamatait, illetve a jelentések, kimutatások elkészítését.

A Publicis Groupe médiaügynökség bemutatása

A Publicis Groupe a legrégebbi és egyik legnagyobb marketing és kommunikációs ügynökség, székhelye Párizsban található. A globális cégcsoport tagjai digitális és hagyományos reklám, média és marketingszolgáltatásokat nyújtanak nemzeti és multinacionális ügyfelek számára.

A marketing kommunikáció ügynökségi csoport több mint 105 országban van jelen, köztük Budapesten is, ahol több ügynökséget működtet.

Maconomy ERP média modul bevezetés: Publicis Groupe Lettország

A Publicis Groupe Lettországban is a Maconomy vállalatirányítási rendszer bevezetéséhez kapcsolódóan a média menedzsment folyamatokat a TRL Hungary Kft. által kifejlesztett modullal támogatja.

A Starcom, a Zenith Optimedia és a MediaVest a lett piac meghatározó szereplői, 2014-ben vették használatba a megoldást.

A Maconomy ERP média modulja így a hazai, a horvát, a szlovén és az arab után már a lett piacon is megtalálható.

Maconomy ERP rendszer média modul bevezetés: Publicis Groupe Litvánia

A Maconomy vállalatirányítási rendszer alapverzióján felül a TRL Hungary Kft. által kifejlesztett Maconomy Media Modult is használák a litván Starcomnál.

Maconomy ERP rendszer média modul

Munkatársaink Vilniusban három napos helyszíni finomhangolás és oktatás után adták át a modult, amely sokkal hatékonyabb és integrált működést biztosít a média ügynökségeknél.

Ügyfelünk az oktatást követően egy egyszerű, logikus rendszerben kezeli a média tervezést és vásárlást és az összes riportozási igényét.