Maconomy ERP rendszer bevezetés

Részletes információk a Maconomy vállalatirányítási rendszer bevezetésének folyamatáról

Az alábbiakban bemutatjuk a Maconomy ERP rendszer bevezetésének teljes és részletes folyamatát, a megfelelő vállalatirányítási rendszer kiválasztásától a támogatásig.

Maconomy ERP rendszer – bemutató

A Maconomy vállalatirányítási rendszer valódi megismerése egy személyes vagy online bemutatóval kezdődik.

Munkatársaink a Maconomy ERP rendszerrel való ismerkedést az Ön irodájában vagy cégünk Budapest III. kerületében levő központjában is megtartják az Önnek legmegfelelőbb időpontban.

Igényeljen most bemutatót kötelezettségek nélkül!

ERP rendszer bevezetés – módszertan

Tudjuk, hogy a Maconomy vállalatirányítási rendszer bevezetése jelentős esemény minden ügyfelünk számára, ezért fontos, hogy az implementáció folyamata megfelelő szakmai alapokon álljon.

A bevezetés során a Deltek Inc. által kialakított PEAK ERP bevezetési módszertant alkalmazzuk.

A TRL Hungary Kft. szakértői az elmúlt két évtizedben több mint nyolcvan szervezetnél implementálták az ERP megoldást.

Maconomy ERP rendszer bevezetés

Felhalmozott tudásunk, a Deltek Inc. több ezer projekten bizonyított PEAK módszertana és 99%-os sikerarányunk a garancia arra, hogy az Ön szervezeténél is a lehető leghatékonyabban és problémamentesen tudjuk bevezetni a Maconomy vállalatirányítási rendszert.

ERP rendszer bevezetés – projektterv

Bár minden vállalatirányítási rendszer bevezetés projekt egyedi, de a főbb lépéseik azonosak.

Ügyfeleink igénye, a szervezet és a bevezetendő ERP rendszer összetettségének függvényében módosítjuk és finomítjuk az általános Maconomy vállalatirányítási rendszer bevezetési projekttervünket.

A projekttervet már a szerződéses szakaszban ügyfeleinkkel közösen elkészítjük, reális és teljesíthető célokat kitűzve.

Vállalatirányítási rendszer bevezetési projekt résztvevői

A Maconomy integrált ERP rendszer bevezetését végző projektcsapat alapvetően az ügyfél munkatársaiból és cégünk szakértőiből állnak.

Nagyobb projekteken vagy ügyfeleink igénye alapján ügyféloldali külső tanácsadók is bevonhatók az implementáció folyamatába.

A TRL Hungary Kft. tanácsadóinak évtizedes tapasztalatával biztosítjuk, hogy az ERP rendszer bevezetés problémamentesen történjen.

ERP rendszerek bevezetésének sikerkritériumai és kockázatai

A vállalatirányítási rendszerek bevezetésének főbb sikerkritériumai ismertek: pontos célok és igények meghatározása, elkötelezettség a vezetőség részéről, megfelelő ERP rendszer kiválasztása, szakszerű bevezetés, alapos oktatás. Több évtizedes tapasztalatunk segítségével már a kiválasztási folyamat során támogatjuk partnereinket a megfelelő megközelítésmód kialakításában.

Tudjuk, hogy mint minden projekt, egy ERP megoldás bevezetése is kockázatokat tartalmaz. Ezért felhívjuk ügyfeleink figyelmét a kockázatokra is és hatékonyan kezeljük azokat, hogy az Ön vállalkozása is növelje sikeres bevezetéseink 99%-os arányát.

Az ERP rendszer bevezetése utáni időszak

A Maconomy vállalatirányítási rendszer bevezetésével nem ér véget a kapcsolatunk ügyfeleinkkel. Az első pár hónapos időszak intenzívebb együttműködését a napi működés támogatása követi.

Ezen kívül az ERP rendszer folyamatos frissítésével, tanácsadással, a felmerülő igények kielégítésével, hiba- és változáskövetéssel és egyedi fejlesztésekkel támogatjuk ügyfeleinket a folyamatos használat során.

No tags for this post.