Maconomy vállalatirányítási rendszer bemutató

Személyes vagy online ERP rendszer bemutató: A Maconomy hatékony megismerése

Hogyan zajlik a Maconomy ERP rendszer bemutató?

A Maconomy ERP rendszer bemutatóját online, illetve az Ön vagy cégünk Budapest III. kerületében található irodájában is meg tudjuk tartani.

Az első, átfogó prezentáció időigénye körülbelül két óra, ahol megismerjük cége alapvető működését, illetve felmérjük igényeit és elvárásait. Emellett bemutatjuk a Maconomy ERP rendszer fejlesztőjét (Deltek Inc.), regionális disztribútorát (TRL Hungary Kft.), hazai és külföldi referenciáinkat, illetve áttekintjük a Maconomy vállalatirányítási rendszer koncepcionális alapjait és főbb funkciócsoportjait (ERP modul).

ERP bemutató igénylés

Vázlatosan feltérképezzük a bemutatón részt vevő cég alapadatait (például felhasználószám, igényelt funkciók), működését, főbb folyamatait és a felsőszintű elvárásokat.

Az első bemutató követően a megismert információk alapján már írásos tájékoztató ajánlatot tudunk adni a Maconomy ERP rendszer bevezetésére, amely tartalmazza a hozzávetőleges költségeket is.

Ezt követően, rendszerint egy későbbi időpontban a részletes bemutató keretében áttekintjük a Maconomy ERP rendszer funkcióit, folyamatait és riportjait, majd ismertetjük egy általános bevezetési projekt tevékenységeit és időigényét.

Természetesen a Maconomy vállalatirányítási rendszer bemutatója során a igényeknek megfelelően választjuk meg a témaköröket és a mélységüket, illetve tovább bővítjük az ismereteinket az elvárásokról.

A bemutató során azonosítjuk az esetleges integrálandó rendszereket, egyedi fejlesztési igényeket is.

A Maconomy ERP rendszer részletes bemutatójának időtartama 2-4 óra, amelyet követően írásos ajánlatot tudunk adni a bevezetés pontos költségeiről.

A legtöbb esetben az egyes szakterületek vezetővel és munkatársaival közösen áttekintjük a specifikus folyamatokat is, még részletesebben bemutatva a Maconomy előnyeit.

Maconomy ERP rendszer bemutató

Kinek érdemes jelen lennie a Maconomy ERP rendszer bemutatóján?

Az első, felsőszintű bemutatón célszerű, ha legalább a cég működését átlátó és a vállalatirányítási rendszer bevezetéséért felelős munkatársak részt vesznek. Természetesen a döntéshozók jelenléte is javasolt.

A Maconomy ERP rendszer részletes bemutatóján a döntéshozókon, a cég működését átlátó és a vállalatirányítási rendszer bevezetéséért felelős munkatársakon túl az érintett területek vezetőinek is célszerű részt venniük.

Adott esetben érdemes lehet külső, független ERP szakértőt is bevonni a vállalatirányítási rendszer kiválasztási folyamatába.

A Maconomy vállalatirányítási rendszer bemutató technikai feltételei

Az online ERP bemutatót az ismert videókonferencia alkalmazások segítségével tartjuk.

A Maconomy ERP rendszer ügyfélirodában tartott személyes prezentációjához mindössze egy vetítésre megfelelő felületre van szükségünk. A rendszer élő bemutatójának feltétele a jó minőségű internetkapcsolat, vagy megfelelő mobiltelefonos hálózati sebesség.

Maconomy ERP bemutató

Létezik a Maconomy ERP rendszernek próba vagy demó verziója?

A Maconomy vállalatirányítási rendszernek nincs próba vagy demó verziója.

Tapasztalataink szerint az ERP rendszer összetettsége miatt nem alkalmas arra, hogy önállóan meg lehessen ismerni a funkcionalitását.

Illetve a Maconomy ERP rendszer paraméterezése, testreszabása során minden egyes installáció egyedi, így egy adott demó verzió nem adna teljes képet a szoftver lehetőségeiről.

Viszont szívesen bemutatjuk Önnek működés közben a saját irodájában a Maconomy vállalatirányítási rendszert és garantáljuk, hogy teljes képet kap a rendszerről szakértőinktől, amelynek során meggyőződhet a legapróbb részletekről is.

ERP bemutató igénylés: A Maconomy megismerésének leghatékonyabb módja

Ismerje meg a Maconomy vállalatirányítási rendszert, igényeljen kötelezettségek nélkül bemutatót az alábbi űrlap kitöltésével!

A Maconomy ERP rendszer bemutatóját online, az Ön által választott helyszínen, vagy cégünk Budapest III. kerületi irodájában  is szívesen megtartjuk.

A bemutató igénylés elküldését követően kollégáink egy-két munkanapon belül felveszi Önnel a kapcsolatot a megadott e-mail címen vagy telefonszámon.

A fenti jelölődoboz kitöltésével megbízom a TRL Hungary Kft.-t, hogy közvetlen üzletszerzési céllal (például Maconomy ERP bemutató megtartása) megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját ajánlataival, e-mail címemre hírlevel(ek)et küldjön, illetve telefonon megkeressen a Maconomy ERP rendszerrel kapcsolatban. A feliratkozás során megadott személyes adataim kezeléséhez ezúton feltétel nélkül hozzájárulok. Jelen hozzájárulásomat megfelelő előzetes tájékoztatást követően adtam meg és önkéntes döntésen alapul. Az adatok kezelésére vonatkozó szabályzat, valamint a nyilatkozat visszavonására vonatkozó szabályzat elérhető az adatvédelmi nyilatkozatban: http://www.maconomy-erp.hu/adatvedelem/

Amennyiben nem kívánja megadni adatait, kérjük telefonon jelezze igényét.

Egyúttal kijelentem, hogy a megadott adatok a saját adataim és elmúltam 18 éves.