ERP implementációs projekt csapat

A Maconomy ERP rendszer bevezetésében részt vevő munkatársak

Az ERP bevezetés projekt csapat összeállítása

A Maconomy vállalatirányítási rendszer bevezetési projekt mind a szállító, mind az ügyfél részéről egy olyan kritikus fontosságú projekt, amely változó intenzitással, de több hónapon keresztül tart.

A szoftver fejlesztője és a szállító, a TRL Hungary Kft. munkatársai számára a Maconomy ERP rendszer bevezetése bizonyos szempontból rutinfeladat. Ennek ellenére tudjuk, hogy szinte minden egyes bevezetési projekt során kihívásokkal és előre nem látott helyzetekkel fogunk szembesülni.

Az ügyfél számára az ERP rendszer bevezetési projekt általában ismeretlen és kockázatos feladatnak tűnik. A vállalatirányítási rendszer implementálásában részt vevő munkatársak számára a feladat sokszor a napi munkájukon felül jelentkezik.

Bizonyos esetekben az ERP bevezetés projekt csapat a szállító és ügyfél oldali tagokon kívül kiegészül az érintett rendszerek szállítóival, vagy külsős ERP szakértővel, esetleg ügyfél oldali projektmenedzserrel.

Maconomy ERP bevezetés projekt csapat

Ki vesz részt a szállító, a TRL Hungary Kft. részéről a Maconomy ERP rendszer bevezetési projektben?

A TRL Hungary Kft. ERP szakértői legalább 5-10 éves tapasztalattal rendelkeznek a szolgáltatócégek vállalatirányítási rendszereinek bevezetése, üzemeltetése és támogatása terén.

Olyan ERP tanácsadókat delegálunk ügyfeleinknek, akik jól ismerik az adott iparágat, így a szűken vett ERP bevezetési feladatokon kívül a folyamatok és riportok, kimutatások kialakítása, optimalizálása terén is jelentős hozzáadott értéket tudnak nyújtani.

A bevezetésben érintett vállalatirányítási rendszer szakértőink a későbbiekben a cég dedikált tanácsadói lesznek, így alapos és személyes ismeretekkel fognak rendelkezni ügyfelünk folyamatairól és elvárásairól.

Kinek kell részt vennie az ERP rendszer bevezetésében ügyfél oldalon?

A Maconomy integrált vállalatirányítási rendszer bevezetése során ügyféloldalon az alábbi munkatársaknak célszerű részt venniük a projektben az ERP bevezetés projekt csapat tagjaként:

ERP rendszer bevezetésének előkészítése, tervezése:

 • Tulajdonos, ügyvezető
 • Szakmai területek vezetői
 • Ügyfél oldali projektvezető
 • Külsős ERP tanácsadó (opcionális)
 • Érintett külső rendszerek szállítói

ERP bevezetési projekt végrehajtása során:

 • Ügyfél oldali ERP projektvezető
 • Szakmai területek vezetői
 • ERP rendszer kulcsfelhasználó (Maconomy ügyfél oldali szakértő)
 • Külsős ERP tanácsadó (opcionális)

ERP rendszer oktatása:

 • Kulcsfelhasználó (Maconomy ügyfél-oldali szakértő)
 • Szakmai területek kijelölt felhasználói (célszerű szakterületenként legalább két munkatársat bevonni)
No tags for this post.