5 ok, amiért érdemes 2.5.1 verzióra frissíteni meglévő Maconomy rendszerünket

2020 augusztusában a Deltek piacra dobta a Maconomy 2.5.1-es verzióját, amelyben a projektmenedzserek, pénzügyi szakemberek, irodai alkalmazottak és rendszeradminisztrátorok számára hozott jelentősebb fejlesztéseket. Bár ebben a verzióban számos új funkcionalitás található, az alábbiakban az 5 legfontosabbról írunk bővebben.

1. Új projekt áttekintő felület (dashboard)

A projektmenedzserek számára az új, előre beépített projekt áttekintő felület azonnal átfogó információkat nyújt a projekt kulcsfontosságú mutatóihoz. A dinamikus elrendezés a munka típusától függően változik, így a csapatunk számára a legfontosabb információk állandóan szem előtt vannak. Mit tehetünk, ha módosítani szeretnénk a dashboard felépítését? Ez sem jelent problémát, a Maconomy 2.5.1 verzió rugalmas keretrendszerének használatával a grafikon típusát, formáját, a fő/legfontosabb teljesítmény mutatók méretét vagy színét is megváltoztathatjuk, illetve különböző forrásokból adatokat húzhatunk a diagramba.

Maconomy 2.5.1 verzió Project Dashboard

2. Több azonnali üzenetküldési lehetőség!

Az „Instant Chat” funkcionalitást a Maconomy 2.4.5 verziójában mutattuk be, amely a szállítói számlák felosztására használható a rendszeren belüli más területekre. Az „Instant Chat” mostantól a Számla kiválasztás, a Számla szerkesztés, a Jóváhagyási központ, az Összefoglaló számlázás és a Csoportos számlázás funkciók esetén is elérhető a Maconomy 2.5.1 verzió felületein. A chat továbbfejlesztésével a kommunikáció mostantól a számla helyett a munkához kapcsolható, ezzel is könnyítve az ellenőrzést. Kövesse nyomon a beszélgetéseket még hatékonyabban – jelölje meg az üzenetet olvasatlanként vagy iratkozzon le értesítésekről az Üzenet Központban. Az „Instant Chat” elérhető az iAccess és a Workspace kliens felületeken egyaránt, így a dolgozók e-mail küldés helyett is használhatják a chatet.

Maconomy 2.5.1 verzió Instant Chat

3. Jóváhagyáshoz húzza balra!

A Touch mobil alkalmazást használók körében megkönnyítettük a jóváhagyók munkáját. Egy adat egyetlen lapozással jóváhagyható vagy elutasítható. Ez az új egyszerűsített munkafolyamat egyszerre több adat jóváhagyását is lehetővé teszi. A menedzsereknek így kevesebb kattintással több idejük marad, hogy a fontos dolgokra koncentráljanak – a jövedelmező projektek szállítására.

Maconomy 2.5.1 verzió Touch kliens

4. Még több automatizált folyamat!

Felfedezte már a Maconomy rejtett segítőjét az előre beépített üzleti folyamatautomatizálás (BPA) keretrendszeren belül? Ebben az újonnan piacra dobott verzióban húsz továbbfejlesztett funkció található, melyekkel szinte minden ismétlődő feladat automatizálható a Maconomy 2.5.1 verzió segítségével. Többek között megtalálható benne a Feladat rangsorolás, Kapcsolódó feladatok linkelése, Dokument archívum létrehozása stb. Ha szeretne többet megtudni a Maconomy BPA előnyeiről, keresse a TRL Hungary Kft. tanácsadóit!

Maconomy 2.5.1 verzió BPA

5. Szállítói számla átutalás igazolása e-mailen!

Sok ügyfél részéről elvárás, hogy igazolni tudja, hogy a szállítói számlák kiegyenlítése a fizetési feltételeknek megfelelően történt. Előzőleg ez egy manuális folyamat volt a Maconomyn belül – szállító megkeresése, fizetési bizonylat Excelbe való exportálása, majd e-mailen a szállítóhoz való elküldése. Mostantól időt lehet megtakarítani az átutalási igazolás e-mailben történő elküldésével a szállító számára.

Maconomy 2.5.1 Vendor email

Szeretne többet megtudni? Küldje el kérdését!

Forrás: Deltek Inc.

További hírek a Maconomy ERP rendszerről

Marketing kommunikációs ügynökségek helyzete 2021
Maconomy 2.5.1 version
Maconomy ERP rendszer cikk
ERP folyamatautomatizálás
Maconomy vállalatirányítási rendszer 2.4.4 verzió
Vállalatirányítási rendszerek fejlődése 2019
Szabályozási kockázatok szolgáltató cégeknél
Munkaerőhiány kezelése Maconomy ERP
Hibrid vállalatirányítási rendszer
Iparági vállalatirányítási rendszerek
Maconomy ERP Balaton Sound 2018
Marketing kommunikációs ügynökségek
Vállalatirányítási rendszer GDPR rendelet
Vállalatirányítási rendszerek összehasonlítása
Kreatív ügynökségi ERP rendszer