Megjelent a Maconomy ERP rendszer 2.4.4 verziója

Újabb funkcióval bővült a vállalatirányítási rendszer böngészős kliense – iAccess Projektmenedzsment

Maconomy ERP rendszer 2.4.4 verzió

A Maconomy ERP rendszer a professzionális szolgáltatócégek és a projektalapú szervezetek megoldása, amelyet a Deltek Inc. fejleszt.

A Maconomy vállalatirányítási rendszernek három különböző kliense is van, a Maconomy Windows és MacOS számítógépekre telepíthető szoftvere, a webes böngészőből elérhető Maconomy iAccess, illetve az Androidos és iOS telefonokon használható Maconomy Touch.

A Maconomy ERP rendszer 2.4.4 verzió a böngésző klienst tíz új felülettel bővíti ki, amelyek az account menedzserek, vezetők, munkatársak és a projekt menedzserek számára lehetővé teszi, hogy a leggyakrabban használt feladataikat az iAccess könnyen használható és intuitív felületein végezzék.

Az új szoftverváltozat számos kényelmi, technikai és funkcionális újdonságot tartalmaz a webes és okostelefonos kliensek terén.

Maconomy iAccess újdonságok

A Maconomy vállalatirányítási rendszer böngészős felülete kiegészült új projektmenedzsment felületekkel, amelyek a legfontosabb projektadatok elérését teszik lehetővé. A projektek létrehozása, költségvetés készítése, számlázás és projektzárás egyszerűen és gyorsan megoldható böngészőből is.

A webes felületeken az oszlopok rendezése, sorok szűrése és egyéb szerkesztési funkciók is könnyebben kezelhetőek lettek.

Maconomy ERP rendszer 2.4.4 verzió

Maconomy Touch újdonságok

A Maconomy Touch a Maconomy ERP rendszer okostelefonos kliense, amely az alábbi főbb funkciókat tartalmazza: munkaidő-rögzítés (Timesheet), költségrögzítés (Expense Sheet), útnyilvántartás (Mileage Sheet), távollét kezelés (Absence Managmenet), beszerzések kezelése (Purchase Order Management), munkavállalói adatok kezelése, jóváhagyások és riportok.

A Maconomy Touch frissítése többek között az alábbi területekre terjedt ki: biztonsági fejlesztések és kétlépcsős azonosítás, helyettesítői jóváhagyások, Google Maps integráció.

Korábbi Maconomy ERP verziók támogatása

A Deltek Inc. folyamatosan végzi a Maconomy vállalatirányítási rendszer fejlesztését, és követi a webes böngésző kliensre vonatkozó stratégiai elképzeléseit.

A technológiai környezet felgyorsult változása, az ügyféligények és a hatósági előírások bővülése miatt a korábbi Maconomy verziók frissítését érdemes előre tervezetten és időben elvégezni.

Kérdése van a Maconomy upgrade kapcsán? Írja meg nekünk!

További hírek a Maconomy ERP rendszerről

Marketing kommunikációs ügynökségek helyzete 2021
Maconomy 2.5.1 version
Maconomy ERP rendszer cikk
ERP folyamatautomatizálás
Maconomy vállalatirányítási rendszer 2.4.4 verzió
Vállalatirányítási rendszerek fejlődése 2019
Szabályozási kockázatok szolgáltató cégeknél
Munkaerőhiány kezelése Maconomy ERP
Hibrid vállalatirányítási rendszer
Iparági vállalatirányítási rendszerek
Maconomy ERP Balaton Sound 2018
Marketing kommunikációs ügynökségek
Vállalatirányítási rendszer GDPR rendelet
Vállalatirányítási rendszerek összehasonlítása
Kreatív ügynökségi ERP rendszer