Maconomy ERP kapcsolat – TRL Hungary Kft.

A Maconomy vállalatirányítási rendszer regionális forgalmazója

A TRL Hungary Kft. központi irodájának címe:

1034, Budapest, Tímár utca 26.

Telefonszámunk:

+36-1-388-9850

E-mail címünk:

sales@trl.hu

Telefax:

+36-1-388-9851

Adószámunk:

10928543-2-11

Maconomy ERP kapcsolat

A TRL Hungary Kft. rövid bemutatása

A TRL Hungary Kft. a Maconomy ERP rendszer és a People Planner grafikus erőforrás és kapacitás tervező alkalmazás bevezetésével és támogatásával foglalkozik.

Cégünk 2000 óta forgalmazza az integrált vállalatirányítási rendszert hazánkban és a régióban. Az elmúlt években a Maconomy ERP megoldáshoz kötődő tanácsadói és fejlesztői szolgáltatásainkkal immár számos régión kívüli országban is jelen vagyunk, például az Egyesült Királyságban, Kanadában, az Amerikai Egyesült Államokban, és számos arab országban.

ERP rendszer tanácsadóink és szoftver fejlesztőink alapos iparág specifikus tudással rendelkeznek a professzionális szolgáltató cégek és a projekt alapú szervezetek működése terén.

A TRL Hungary Kft. biztosítja a Deltek Inc. regionális disztribútoraként a Maconomy ERP rendszer jogszabályi és törvényi előírásoknak való megfelelőségét biztosítja Magyarországon és a régióban.

A TRL Hungary Kft. alapadatai

Alapítás éve: 1994

Export arány (2019): ~40%

Tulajdonosok: magyar magánszemélyek

Iparági szakértelem: professzionális szolgáltató cégek és projekt alapon működő szervezetek

Maconomy ERP rendszer a Wikipédián: https://hu.wikipedia.org/wiki/Maconomy

Maconomy ERP kapcsolat - TRL Hungary Kft.

A TRL Hungary Kft. budapesti irodájának elhelyezkedése

Kérdése van a Maconomy ERP rendszerrel kapcsolatban? Kérjen visszahívást!

A fenti jelölődoboz kitöltésével megbízom a TRL Hungary Kft.-t, hogy közvetlen üzletszerzési céllal (például Maconomy ERP bemutató megtartása) megkeressen az általam megadott elérhetőségeimen saját ajánlataival, e-mail címemre hírlevel(ek)et küldjön, illetve telefonon megkeressen a Maconomy ERP rendszerrel kapcsolatban. A feliratkozás során megadott személyes adataim kezeléséhez ezúton feltétel nélkül hozzájárulok. Jelen hozzájárulásomat megfelelő előzetes tájékoztatást követően adtam meg és önkéntes döntésen alapul. Az adatok kezelésére vonatkozó szabályzat, valamint a nyilatkozat visszavonására vonatkozó szabályzat elérhető az adatvédelmi nyilatkozatban: http://www.maconomy-erp.hu/adatvedelem/

Amennyiben nem kívánja megadni adatait, kérjük telefonon jelezze igényét.

Egyúttal kijelentem, hogy a megadott adatok a saját adataim és elmúltam 18 éves.

Weboldal: East-Ost Bt.

No tags for this post.