A maconomy-erp.hu weboldal szerzői jog fenntartás

A www.maconomy-erp.hu weboldal teljes tartalma a TRL Hungary Kft. szerzői jogvédelme alatt áll. Minden jog fenntartva.

A weboldalon található információk (beleértve, de nem korlátozva a szövegekre, letölthető dokumentumokra, videó és hang anyagokra, képekre, grafikákra, logókra, kereskedelmi megnevezésekre, védjegyekre) szellemi tulajdon védelme alatt állnak.

A weboldal tartalmát tilos sokszorosítani, lemásolni, áthelyezni, közzétenni, terjeszteni, más weboldalra vagy dokumentumba helyezni a TRL Hungary Kft. előzetes írásos engedélye nélkül.

A weboldal tartalma egyéni használat céljára lemásolható, tárolható és letölthető előzetes írásos engedélye nélkül, azonban az ilyen tartalmak terjesztése nem megengedett.

Felelősség kizárása

A honlap tartalma bármikor megváltozhat. A TRL Hungary Kft. mindent megtesz a pontos és aktuális információk közlése érdekében, de nem vállal felelősséget a honlap tartalmának pontosságáért és aktualitásáért.

A TRL Hungary Kft. nem tartozik felelősséggel az esetleges hibákért, elírásokért, hiányosságokért, illetve a honlapon található információk elavultságáért.

A TRL Hungary Kft. nem vállal felelősséget a honlapról elérhető weboldalak tartalmáért.

A TRL Hungary Kft. nem tartozik felelősséggel a számítógéppel és egyéb eszközökkel kapcsolatban felmerülő, a hozzáférés, a honlap használata, vagy a dokumentumok letöltése során okozott káreseményekért.