Modern vállalkozások programja:

Modern Vállalkozások Programja

Fejlessze vállalkozása informatikai képességeit és hatékonyságát a Maconomy vállalatirányítási rendszer segítségével, most kedvezményesen!

Cégünk a Modern Vállalkozások Programja minősített szállítója, termékeinkhez a Modern Vállalkozások Programjában +5% többlettámogatás jár.

A Maconomy ERP rendszer

A Maconomy vállalatirányítási megoldás a projektalapon működő szervezetek és a szolgáltatócégek integrált megoldása.

A Maconomy a szolgáltató és projektalapú vállalkozások igényei alapján lett kialakítva, kompromisszumok nélküli megoldást kínálva számukra.

A Maconomy ERP rendszer többek között az alábbi szervezeteknek jelent tökéletes vállalatirányítási megoldást:

Fedezze fel a Maconomy vállalatirányítási rendszer előnyeit!

A Maconomy vállalatirányítási rendszer felhasználóiból

Vállalatirányítási rendszer referenciák

A Modern Vállalkozások Programja keretében kínált kedvezmény

A Maconomy vállalatirányítási rendszer licenc díjából a program keretében 20% egyszeri kedvezményt tudunk biztosítani ügyfeleink számára.

A termékhez és szolgáltatáshoz kapcsolódó kedvezmény egyedi kedvezmény, azt kizárólag a www.vallalkozzdigitalisan.hu oldalon regisztrált megoldáskereső vállalkozások érvényesíthetik.

A GINOP-3.2.1 program

A hazai kis- és közepes vállalkozások jelenleg korlátozottan használják a korszerű informatikai megoldásokat, a vezetők, döntéshozók jelentős arányban hiányos információkkal rendelkeznek az infokommunikációs technológiák vállalati felhasználásának lehetőségeiről, előnyeiről.

A Széchenyi 2020 Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Programja (GINOP) keretében megvalósuló program fő célja a hazai vállalkozások versenyképességének növelése. Az új informatikai alkalmazások használatának ösztönzése, az általuk elérhető előnyök bemutatása és a korszerű megoldások iránti igény felkeltése mind hozzájárulhatnak ahhoz, hogy a programban résztvevő cégek versenytársaiknál hatékonyabban, eredményesebben működhessenek a hazai és külföldi piacokon. A közel kétéves időtartamú program kifejezetten vidéki vállalkozások számára nyújt segítséget, lebonyolítása Közép-Magyarország kivételével országosan zajlik.

modern vállalkozások programja logó

A kormányzati támogatással létrehozott projekt arra törekszik, hogy segítse olyan fizikai eszközök, szoftverek vagy módszerek meghonosítását egy cég életében, amely kiváltja a hagyományos papír alapú feladatvégzést, vagy a meglévő, korszerűtlenné vált informatikai megoldások cseréjét eredményezi.

Részletes információk a Modern vállalkozások program honlapján érhetők el: www.vallalkozzdigitalisan.hu

Kapcsolat: Trenger Csaba ügyvezető, sales@trl.hu