Vállalatirányítási rendszer referencia: a Maconomy ERP rendszer nemzetközi referenciái

Ismerje meg a Maconomy ERP rendszer külföldi felhasználóit, ügyfeleit!

A Maconomy vállalatirányítási rendszer globális ügyfelei

A Maconomy ERP rendszer immár több mint két évtizedes múltra tekint vissza, így mára világszerte több ezer ügyfél használja a szoftvert.

A Maconomy vállalatirányítási rendszer története Dániában kezdődött az 1990-es években, 2000 óta a rendszer a teljes nemzetközi ERP piacon jelen van.

A Maconomy vállalatirányítási rendszer nemzetközi referenciái közé tartoznak a szolgáltató és projektalapú cégek kiemelkedő szereplői.

Ismerjen meg néhányat a Maconomy ERP rendszer nemzetközi ügyfelei közül!

A Maconomy ERP rendszer kiemelt iparágai

A Maconomy vállalatirányítási rendszer nemzetközi referencia ügyfelei közé tartoznak az alábbi szegmensek kiemelkedő képviselői:

Részletesen a Maconomy ERP rendszer iparágairól

A Maconomy vállalatirányítási rendszer hazai disztribútoraként a TRL Hungary Kft. több nemzetközi cégcsoport hazai tagjának nyújt Maconomy ERP rendszerrel kapcsolatos ERP szolgáltatásokat, mint például ERP támogatás, ERP fejlesztés, ERP tanácsadás.

Cégünk az elmúlt években egyre több esetben nyújt ERP tanácsadási és fejlesztési szolgáltatásokat külföldi Maconomy ERP felhasználók számára is.

Maconomy vállalatirányítási rendszer referencia: Pöyry

A Pöyry bemutatása

A Pöyry egy 1958-ban alapított nemzetközi mérnöki tanácsadó és tervező cég, amely az energia, az ipar és az infrastruktúra területein működik.

Szolgáltatásaik lefedik az erőművek és villamoshálózatok, a vegyipari és bioüzemanyag, a bánya- és fémipar, illetve az erdőgazdálkodás és papíripar számos területét.

Vállalatirányítási rendszer referencia

A Pöyry nettó bevétele 2016-ban 530 millió euró volt, 40 országban 130 irodájában 5500 munkatársat alkalmaz. A cég évente 10.000 projektet hajt végre.

A Pöyry elvárásai

Globális szervezetként a Pöyry egy integrált ERP rendszert keresett, amely képes a projektjeik áttekintésére és valós idejű adatok szolgáltatására.

A folyamatok optimalizálása és az egyes szervezeti egységek közötti együttműködés javítása is elsőrendű szempont volt.

A megfelelő ERP rendszer kiválasztása

A Pöyry számos vállalatirányítási rendszert mért fel a kiválasztási folyamat során, többek között az SAP, a NetSuite és a MS Dynamics ERP megoldásait vizsgálta meg a Maconomy mellett. Végül a Maconomy vállalatirányítási rendszerre esett a választás.

A Maconomy ERP megoldás használatba vétele óta eltelt időszakban egyértelművé vált a cég számára, hogy a kitűzött céljaik teljesültek.

A vállalatirányítási rendszerrel kapcsolatos elvárások

  • Teljes körű és valós idejű transzparencia a nemzetközi cégcsoport működésére kiterjedően
  • A projektek és pénzügyek integrált kezelése
  • A belső folyamatok minőségének és az együttműködés szintjének növelése
  • Robusztus, de agilis szoftver, amely az összetett nemzetközi projekteket funkcionális és technológiai szempontból is megfelelően képes kezelni

Miért a Maconomy vállalatirányítási rendszer?

A Pöyry elsősorban azért választotta a Maconomy ERP rendszert, mert a megoldás a projektekre fókuszál, dinamikusan fejlődik és hatékonyan támogatja a szervezeten belüli tudás megosztását a közös döntéshozatal érdekében.

A Pöyry a Maconomy vállalatirányítási rendszer segítségével hatékony projekt menedzsment, üzleti elemző és pénzügyi szervezetet és folyamatokat tudott kialakítani. A Maconomy integrált megoldását globálisan használják, amely biztonságos, de a jogosult felhasználók számára korlátok nélküli eszközt kínál az optimális együttműködés érdekében.

Tudtuk, hogy a bevezetés ütemezése nagyon szoros lesz, de így biztosítva volt, hogy egy pillanatra sem vesztette el a projekt a lendületét. Az új ERP rendszer bevezetését 40 országban, 5500 felhasználó számára kicsivel több mint három év alatt sikeresen megoldottuk és bőven a költség kereteken belül.

Falko Jördens, Fejlesztési Igazgató, Group Finance, Pöyry

No tags for this post.