Vállalatirányítási rendszer referencia: a Maconomy ERP rendszer nemzetközi referenciái

Ismerje meg a Maconomy ERP rendszer külföldi felhasználóit, ügyfeleit!

Maconomy vállalatirányítási rendszer referencia: nemzetközi ügyfeleink

A Maconomy ERP rendszer immár több mint két évtizedes múltra tekint vissza, így mára világszerte több ezer ügyfél használja a szoftvert.

A Maconomy vállalatirányítási rendszer története Dániában kezdődött az 1990-es években, 2000 óta a rendszer a teljes nemzetközi ERP piacon jelen van.

A Maconomy vállalatirányítási rendszer referencia ügyfelei közé tartoznak a szolgáltató és projektalapú cégek kiemelkedő globális szereplői.

Ismerjen meg néhányat a Maconomy ERP rendszer nemzetközi ügyfelei közül!

A Maconomy ERP rendszer kiemelt iparágai

A Maconomy vállalatirányítási rendszer referencia ügyfelei közé tartoznak az alábbi szegmensek kiemelkedő nemzetközi képviselői:

Részletesen a Maconomy ERP rendszer iparágairól

A Maconomy vállalatirányítási rendszer hazai disztribútoraként a TRL Hungary Kft. több nemzetközi cégcsoport hazai tagjának nyújt Maconomy ERP rendszerrel kapcsolatos ERP szolgáltatásokat, mint például ERP támogatás, ERP fejlesztés, ERP tanácsadás.

Cégünk az elmúlt években egyre több esetben nyújt ERP tanácsadási és fejlesztési szolgáltatásokat külföldi Maconomy ERP felhasználók számára is.

Maconomy vállalatirányítási rendszer referencia: Pöyry

A Pöyry bemutatása

A Pöyry egy 1958-ban alapított nemzetközi mérnöki tanácsadó és tervező cég, amely az energia, az ipar és az infrastruktúra területein működik.

Szolgáltatásaik lefedik az erőművek és villamoshálózatok, a vegyipari és bioüzemanyag, a bánya- és fémipar, illetve az erdőgazdálkodás és papíripar számos területét.

Vállalatirányítási rendszer referencia

A Pöyry nettó bevétele 2016-ban 530 millió euró volt, 40 országban 130 irodájában 5500 munkatársat alkalmaz. A cég évente 10.000 projektet hajt végre.

A Pöyry elvárásai

Globális szervezetként a Pöyry egy integrált ERP rendszert keresett, amely képes a projektjeik áttekintésére és valós idejű adatok szolgáltatására.

A folyamatok optimalizálása és az egyes szervezeti egységek közötti együttműködés javítása is elsőrendű szempont volt.

A megfelelő ERP rendszer kiválasztása

A Pöyry számos vállalatirányítási rendszert mért fel a kiválasztási folyamat során, többek között az SAP, a NetSuite és a MS Dynamics ERP megoldásait vizsgálta meg a Maconomy mellett. Végül a Maconomy vállalatirányítási rendszerre esett a választás.

A Maconomy ERP megoldás használatba vétele óta eltelt időszakban egyértelművé vált a cég számára, hogy a kitűzött céljaik teljesültek.

A vállalatirányítási rendszerrel kapcsolatos elvárások

  • Teljes körű és valós idejű transzparencia a nemzetközi cégcsoport működésére kiterjedően
  • A projektek és pénzügyek integrált kezelése
  • A belső folyamatok minőségének és az együttműködés szintjének növelése
  • Robusztus, de agilis szoftver, amely az összetett nemzetközi projekteket funkcionális és technológiai szempontból is megfelelően képes kezelni

Miért a Maconomy vállalatirányítási rendszer?

A Pöyry elsősorban azért választotta a Maconomy ERP rendszert, mert a megoldás a projektekre fókuszál, dinamikusan fejlődik és hatékonyan támogatja a szervezeten belüli tudás megosztását a közös döntéshozatal érdekében.

A Pöyry a Maconomy vállalatirányítási rendszer segítségével hatékony projekt menedzsment, üzleti elemző és pénzügyi szervezetet és folyamatokat tudott kialakítani. A Maconomy integrált megoldását globálisan használják, amely biztonságos, de a jogosult felhasználók számára korlátok nélküli eszközt kínál az optimális együttműködés érdekében.

Tudtuk, hogy a bevezetés ütemezése nagyon szoros lesz, de így biztosítva volt, hogy egy pillanatra sem vesztette el a projekt a lendületét. Az új ERP rendszer bevezetését 40 országban, 5500 felhasználó számára kicsivel több mint három év alatt sikeresen megoldottuk és bőven a költség kereteken belül.

Falko Jördens, Fejlesztési Igazgató, Group Finance, Pöyry, Maconomy vállalatirányítási rendszer referencia nyilatkozata

„A Maconomy nagyon nagy értéket jelent a svéd Grant Thornton számára, és rengeteget elmond az ERP rendszerről, hogy tíz évi együttműködés és a szervezetünkben végbemenő alapvető változások ellenére még mindig azt gondoljuk, hogy a legjobb megoldás számunkra.”

„A Maconomy funkcionalitása és felhasználóbarát kialakítása egyedülálló, illetve a Maconomy sztenderd szoftvere állt egyértelműen a legközelebb a KPMG elvárásaihoz abban az értelemben, hogy teljes kontrollt biztosít az üzleti folyamataink felett.”

„A rendszer bevezetése és működtetése során a TRL Hungary Kft.-től mindig megkaptuk a kellő figyelmet és a szakszerű támogatást.”

„A pontosabb tervezés és ellenőrzés az erőforrás-kihasználtságunk több százalékos emelésében segíthet.”

„Könnyű volt a Maconomy mellett döntenünk, mert nyilvánvalóan a marketing ügynökségek igényeire lett kialakítva és gazdag funkcionalitást kínált a cégünknek. Ezen felül a bevezetése jóval kevesebb időt igényelt, mint a hagyományos vállalatirányítási rendszerek, mert minimális időt igényelt a testreszabása.”

„A Maconomy bevezetése óta a kifizetetlen költségeink összegét legalább 20%-kal lecsökkentettük. A szállítói számlák kezelése egyszerűbb lett és jóval könnyebben tudjuk támogatni növekvő ügynökségünk feladatait.”

„A Maconomy minden részletre kiterjedő információkat nyújt ügyfeleink erőforrás-igényeiről, így gyorsabban vagyunk képesek nyomon követni és előrejelezni a profitabilitásunkat ügyfél- és cégszinten is.„

„A projektek alkotják a cégünk 70-80%-át. A szoftver összehangolja belső rendszerünket a folyamatainkkal, a munkák létrehozásától a projektkontrollon át a projekt kimutatásokig. Számunkra nagyon fontos volt, hogy a Maconomy lehetővé tette számunkra, hogy mind az öt ügynökségünket külön tudjuk benne kezelni, de közben konszolidált adatokat kapunk az egész cégcsoportól.”

„ A múltban különböző eszközöket használtunk az erőforrás-tervezésre. Nem voltak megbízhatóak, de a legnagyobb gondot az jelentette, hogy nem integrált megoldásokról volt szó. Sok időnkbe került kétszer rögzíteni az adatokat és az erőforrás-áttekintésünk sem volt mindig naprakész. De az egyértelmű volt számunkra, hogy a Maconomy People Planner erőforrás-menedzsment eszköze segíteni fog ezekben a problémákban.”

„Rengeteg adminisztratív munkaidőt spórolunk meg havonta, hamarabb érkeznek be a bevételeink az ügyfeleinktől, és kevesebb veszteségleírásunk van a számlázási folyamatunk optimalizálása miatt.”

”A TRL Hungary Kft. csapata rendkívül nagy segítség volt, ismerték a szolgáltató, ezen belül pedig a reklámügynökségi szektor specifikumait. Így nem kellett megtanítanunk nekik a cégcsoport működését, elmagyarázni, hogy miben térünk el, egy például hagyományosan termelő vállalat folyamataitól.”

„A Maconomy alapos tudással rendelkezik az audit tevékenységekről és ez a szakértelem teljes mértékben beépül a kiválasztott ERP megoldásba. Számunkra magától értetődő, hogy egy olyan vállalatirányítási rendszert vezetünk be, amelyik kifejezetten a saját működésünkre szabott.”

„A Maconomyval egy olyan megoldással rendelkezünk, ami lehetővé teszi számunkra, hogy könnyedén megosszuk a projektjeinket irodák és kontinensek között. Nem csak a ráfordított munkaidő- és költség-adatok globális rögzítése lesz egyszerű, de a számlázás, könyvelés és a pénzügyi konszolidáció is teljes mértékben támogatott a Maconomy ERP rendszerünkben.”

“Szeretném megköszönni a támogatást, a türelmet és a professzionalizmust. Nem találhattunk volna jobb támogató csapatot.”

„Lenyűgözött minket a Maconomy tanácsadók tudása az üzleti folyamatainkra vonatkozóan, és az ügyfeleik listája is, amelybe beletartozik a PriceWaterhouse- Coopers, a Deloitte, a KPMG és a Grant Thornton magáért beszél.”

„A projektmenedzsereink jóval kevesebb időt töltenek egy adott erőforrásért folytatott harccal. Egy tökéletes világban az erőforrás-menedzsment a projektmenedzsment integrált része, és a Maconomy People Planner megadta nekünk ezt a lehetőséget.”

„Most már látjuk, hogy hol keressük meg a pénzünket. Amikor kiterjesztjük a szolgáltatás portfóliónkat, különösen fontos, hogy elemezni tudjuk a tevékenységek és ügyfelek nyereségességét.”

No tags for this post.