Maconomy vállalatirányítási rendszer ár

Mennyibe kerül a Maconomy ERP rendszer?

A Maconomy vállalatirányítási rendszer árának meghatározása egyszerű

Az ERP rendszer költségei két fő csoportba oszthatók: szoftver licenc költségek és az ERP tanácsadó, ERP fejlesztő óradíjak által meghatározott munkadíj jellegű költségek.

Az alábbiakban összefoglaljuk azokat a paramétereket, amelyek meghatározzák a Maconomy vállalatirányítási rendszer árát.

Vállalatirányítási rendszer ár

Maconomy ERP szoftver licenc költsége

A Maconomy vállalatirányítási rendszer ár egyik összetevője az ERP szoftver licenc díj költsége. A Maconomy ERP rendszer licenc díjait a Deltek Inc. határozza meg.

A Maconomy ERP rendszer szoftver licenc minimális értékesíthető mennyisége tíz licenc, amely öt darabos csomagokban növelhető. A TRL Hungary Kft., a Maconomy vállalatirányítási rendszer regionális forgalmazója ötven darab szoftver licenc felett mennyiségi kedvezményt biztosít ügyfeleinek.

A Maconomy vállalatirányítási rendszer licencelése nevesített felhasználók alapján történik. Ez azt jelenti, hogy egy felhasználóval párhuzamosan akár többen is bejelentkezhetnek az ERP rendszerbe anélkül, hogy ennek akár technikai, akár licencjogi korlátja lenne. Így például azoknak a felhasználóknak, akik csak időjelentést (Timesheet) töltenek, nem kell egyéni licenceket vásárolni, a munkaidő-adatok rögzítését egy vagy több gyűjtő-felhasználóval is megtehetik.

Hasonlóan lehet eljárni azon felhasználók esetében, akik csak az adatok áttekintésére, illetve riportozásra használják a rendszert.

A gyűjtő-felhasználókra természetesen bizonyos korlátozásokat is vonatkoznak:

  • nem kapnak egyedi feladat értesítéseket (to-do),
  • nincs személyre szabott hozzáférés ellenőrzésük,
  • nincs személyre szabott tevékenység rögzítés (activity log).

A Maconomy ERP licencek költsége függ attól is, hogy hivatalos könyvelésre használjuk-e a szoftvert, illetve attól, hogy milyen kiegészítő modulokat használunk.

Maconomy ERP rendszer: szoftver licenc vásárlás

Jelenleg a Maconomy ERP rendszer egyféle pénzügyi konstrukcióban érhető el, szoftver licenc vásárlással.

A vásárlás esetében a vállalatirányítási rendszer licence a vevő tulajdonába kerül, a verziófrissítések, a hazai törvényi megfelelőség és a fejlesztői szupport eléréséhez pedig éves szoftverkövetési díjat kell fizetni.

Maconomy vállalatirányítási rendszer ár: könyveléssel vagy anélkül?

A Maconomy ERP rendszernek két verziója érhető el:

Maconomy Enterprise Edition: teljes értékű könyvelésre használható (bevallások, ÁFA riport, stb.) vállalatirányítási rendszer verzió.

Maconomy Front Office: teljes értékű könyvelésre nem használható vállalatirányítási rendszer verzió.

Milyen funkciókat tartalmaz a Maconomy ERP rendszer alapverziója?

A felsorolt alapmodulok a Maconomy vállalatirányítási rendszer alapvető komponensei (Bővebben a Maconomy modulokról), amelyeket az alap licencdíj tartalmaz:

Milyen kiegészítő modulok érhetők el a Maconomy ERP rendszerhez?

A Maconomy vállalatirányítási rendszer további opcionális komponensei, (bővebben a Maconomy modulokról) amelyeket az alap licencdíj nem tartalmaz:

ERP adatbázis szoftver licenc díj

A Maconomy vállalatirányítási rendszer használatához az Oracle vagy a Microsoft SQL adatbázis telepítése szükséges.

Az opcionális People Planner erőforrás-tervező alkalmazás kizárólag a Microsoft SQL adatbázissal kompatibilis.

Amennyiben Ön rendelkezik a megfelelő adatbázis licencekkel, nem szükséges a Maconomy ERP rendszerhez külön licenceket vásárolni.

A megfelelő adatbázis licencek beszerzését igény esetén megoldjuk.

ERP tanácsadó és ERP fejlesztő óradíjak

A Maconomy ERP rendszer bevezetését cégünk, a TRL Hungary Kft., a megoldás regionális disztribútora végzi.

Az ERP rendszer bevezetéshez kötődő feladatokat részletes, óradíj alapú elszámolás alapján vagy előre meghatározott fix vállalási díj fejében is el tudjuk végezni.

Maconomy vállalatirányítási rendszer ár: a bevezetés munkadíja

A Maconomy ERP rendszer bevezetési munkadíjának van egy minimális költsége, amit a felhasználószám, a bevezetésben érintett folyamatok száma és összetettsége, az egyedi fejlesztések száma és bonyolultsága növelheti meg.

Az ERP rendszer bevezetési projekt költsége úgy csökkenthető, ha minél kevesebb, az ERP rendszer működését alapjaiban érintő változtatást kell végrehajtani.

Ez természetesen nem azt jelenti, hogy a Maconomy vállalatirányítási rendszert nem lehet testre szabni, hiszen a paraméterezés és a felületek kialakítása során számos változtatást el kell végezni. Viszont érdemes a Maconomy ERP rendszerben található és az iparági legjobb gyakorlatok alaplogikájával ellentétes folyamatok kialakítását minimalizálni.

A Maconomy ERP rendszer bevezetési projekt során elvégzett feladatokról itt olvashat bővebben.

Mennyibe kerül a Maconomy ERP rendszer licenc?

A fentiek alapján látható, hogy a Maconomy vállalatirányítási rendszer egy nevesített felhasználóra jutó költsége (amit adott esetben több valós felhasználót is jelenthet) számos tényezőtől függ.

A Maconomy ERP szoftver licenc egy felhasználóra jutó költsége 136 eurótól indul (öt évre számított éves átlagköltség).

Ötven felhasználó felett mennyiségi kedvezményt tudunk biztosítani a Maconomy vállalatirányítási rendszer licenc árából.

Mennyibe kerül a Maconomy  ERP rendszer bevezetése?

A Maconomy vállalatirányítási rendszer bevezetési költségeiről a vállalkozása működésének és igényeinek megismerése után tudunk tájékoztatást adni.

Tájékoztató adatokat a Maconomy ERP rendszer bevezetési projekt költségéről e-mailben és telefonon is igényelhet az elérhetőségeinken.

No tags for this post.