Megjelent a Maconomy ERP rendszer ügyvédi irodák számára készült megoldásának új verziója

A Maconomy vállalatirányítási rendszer a professzionális szolgáltató szervezetek, például az ügyvédi, jogi irodák integrált megoldása.

Az ügyvédi irodák világszerte jelentős változásokat tapasztalnak munkájuk során. A tradicionális keretek átalakulnak, új szakterületek jönnek létre, a túlkínálat miatt nehezebb megbízásokhoz jutni és az ügyfelek elvárásai és igényei is változnak.

ERP rendszer ügyvédi irodák számára

A változó körülményekhez való alkalmazkodás miatt a jogi szolgáltatást és tanácsadást nyújtó cégeknél új szervezeti és együttműködési modellek alakulnak ki és a folyamatok optimalizálása sok esetben elkerülhetetlen. Módosul az ügyfelekkel való elszámolás és a számlázás módja, a dokumentumkezelési megoldások és az alkalmazott IT eszközök is.

Valós megoldást a működési modellt érintő kihívásokra olyan integrált irányítási szoftverek nyújtanak, amelyek egy rendszerben tudják kezelni az ügyvédi irodák alaptevékenységeinek nyomon követését és a pénzügyi folyamatokat is.

A képen a Maconomy ERP rendszer ügyvédi irodák számára készített verziójának közelmúltban frissített verzióját mutatják be Oslóban a norvég felhasználók számára.

További hírek a Maconomy ERP rendszerről