Maconomy Touch 3.0 ERP mobil kliens

Megjelent a Maconomy munkaidő és költség rögzítő okostelefonos alkalmazás 3.0 verziója

A Touch a Maconomy projekt alapú ERP rendszer okostelefonra készült munkaidő (timesheet) és költség (expense) adatbevitelt támogató megoldása

A Maconomy ERP rendszer a professzionális szolgáltató cégek és a projekt alapú szervezetek integrált vállalatirányítási megoldása.

A Maconomy Touch 3.0 alkalmazással nem csak az egyes projektek és feladatok munkaidő és költség adatai tölthetők be a Maconomy vállalatirányítási rendszerbe, hanem az egyes projektekre rögzített munkaórák, szállítói számlák, megrendelők (purchase order) és pro forma számlák jóváhagyása vagy elutasítása is megoldható.

Az ERP mobil kliens segítségével a költségszámlák (például parkolásról, kisebb kiadásokról) az okostelefon kamerájával lefényképezve azonnal beküldhetők a pénzügynek és a projektvezetőnek, így azok jóváhagyása vagy elutasítása és pénzügyi, számviteli feldolgozása késedelem nélkül megtörténhet.

ERP mobil kliens - Maconomy
Maconomy ERP Touch 3.0
Maconomy ERP mobil kliens

Maconomy ERP mobil kliens – további funkciók

Az egyes projekteken gépkocsival megtett távolságok az okostelefon térkép alkalmazásával (például Google Maps) gyorsan kikalkulálhatók és szintén a feladathoz kapcsolhatók.

Így számos feladat irodán kívül is elvégezhető, használatához csak a Maconony ERP mobil kliens szoftverre, egy okostelefonra és internetes kapcsolatra van szükség.

Azon munkatársak esetén, akik sokat utaznak és különböző projekteken dolgoznak akár napon belül is, a mobiltelefonos munkaidő, költség és útnyilvántartás adatrögzítés számos előnnyel jár. Növekszik a kiszámlázható munkaidő mennyisége, lecsökken a költségszámlák átfutási ideje és csökken a számlával kapcsolatos reklamációk száma a pontosabb, gyorsabb és megfelelően alátámasztott adatok miatt. Ezen tényezők mindegyike növeli a szolgáltatócég eredményességét és felgyorsítja a cash flowt.

A Maconomy Touch 3.0 megjelenése, felhasználói felülete is frissítésre került a technológiai és biztonsági változtatások mellett.

A Maconomy Touch 3.0 a Google Play és az App Store alkalmazás áruházból tölthető le, használatához Maconomy ERP rendszer szükséges.

Az alkalmazás telepítése gyors, egyszerű és magától értetődő. Az okostelefonokon a Google Play Store és az Apple App Store áruházakban letölthető a szoftver, majd pár alapadat megadásával lehet összekötni a klienst a Maconomy szerverrel.

Ismerje meg a Maconomy Touch 3.0 okostelefonos alkalmazást és a Maconomy projekt alapú ERP rendszert!

További hírek a Maconomy ERP rendszerről