CMS ügyvédi iroda vállalatirányítási rendszer bevezetése

A CMS Germany jogi tanácsadó iroda a Maconomy vállalatirányítási rendszert választotta

A CMS Hasche Sigle (CMS Németország), az egyik legnagyobb és legismertebb német jogi tanácsadó iroda az üzleti folyamatainak optimalizálására az integrált Deltek Maconomyt ERP rendszert fogja használni.

A Deltek Inc., a projekt alapú vállalkozások vállalati szoftvereinek és megoldásainak vezető szállítója 2020 február 6-án bejelentette, hogy a CMS Hasche Sigle a növekedési stratégiájának részeként választotta a Maconomy megoldását.

A Deltek Maconomy ERP rendszer segítségével a CMS Germany:

  • gyorsítja, fejleszti és harmonizálja a cég pénzügyi funkcióit és folyamatait
  • szabványosítja a pénzügyi folyamatokat nemzeti és nemzetközi szinten
  • növeli a rendszereinek támogatásának és a folyamatainak automatizálását
  • hozzáfér a Maconomy ERP rendszer legjobb gyakorlataihoz

CMS Germany ügyvédi iroda vállalatirányítási rendszer bevezetés

Ahogy a CMS Germany tovább terjeszkedik és növekszik Németországban és a nemzetközi piacokon, elengedhetetlenné vált, hogy a belső pénzügyi rendszereink és folyamataink képesek legyenek támogatni a jövőképünket. A Deltek Maconomy kiválasztásakor olyan ERP megoldást találtunk, amelyet kifejezetten a professzionális szolgáltató cégek számára terveztek és hosszú évtizedek iparági tapasztalatára épül.“- mondta Hartmut Papenthin, a CMS Germany ügyvezető igazgatója. “A Deltekkel, mint partnerrel együttműködve, biztosak vagyunk abban, hogy a változó piaci környezetben is elérjük a kitűzött céljainkat.

A CMS Germany kereskedelmi jogi szakértelme, párosítva a cég nemzetközi jelenlétével kiváló helyzetet teremt a jövőbeli növekedéshez és fejlődéshez. A Maconomy vállalatirányítási rendszer kiválasztásával a CMS a folyamat-optimalizálás révén optimalizálhatja a döntéshozatalát és képes lesz gyorsan alkalmazkodni a folyamatosan változó piaci környezethez. Rendkívül örülünk, hogy a CMS Germany ügyvédi irodát az ügyfeleink között köszönthetjük és támogatjuk a működésüket.” – nyilatkozta Stefan Kim, a Deltek Nordics és DACH alelnöke.

A CMS Németország ügyvédi iroda hálózata

A CMS Hasche Sigle kereskedelmi ügyvédi iroda hálózatában több mint 600 ügyvéd, adótanácsadó és közjegyző dolgozik, akik kis- és középvállalkozásokat, nagyvállalatokat, illetve multinacionális cégeket támogatnak tanácsaikkal a nemzeti és a nemzetközi kereskedelmi jog minden területén. A CMS Germany jogi tanácsadó irodái nyolc német nagyváros mellett Pekingben, Brüsszelben, Hongkongban, Moszkvában és Sanghajban működnek. Az ügyvédi iroda vállalatirányítási rendszer bevezetése a teljes hálózatot lefedi.

A Maconomy ERP rendszer

Egy iparág-specifikus vállalatirányítási szoftver segítségével jobb projekteket lehet végrehajtani. A Deltek Inc. a vállalati szoftverek és információs megoldások vezető szállítója a projekt alapú vállalkozások számára. 80 országban több mint 30 000 szervezet több millió felhasználója támaszkodik a cég különböző megoldásaira, például az integrált Maconomy ERP rendszerre. Iparági szakértelmünk hozzájárul az ügyfeleinek sikereihez azáltal, hogy segíti a cégeket a teljesítményük és a bevételeik maximalizálásában.

További hírek a Maconomy ERP rendszerről

Marketing kommunikációs ügynökségek helyzete 2021
Maconomy 2.5.1 version
Maconomy ERP rendszer cikk
ERP folyamatautomatizálás
CMS Germany ügyvédi iroda logó
Sikeres ERP rendszer bevezetés tanácsok
Maconomy vállalatirányítási rendszer 2.4.4 verzió
Vállalatirányítási rendszerek fejlődése 2019
Szabályozási kockázatok szolgáltató cégeknél
Munkaerőhiány kezelése Maconomy ERP
Hibrid vállalatirányítási rendszer
Maconomy ERP Touch kliens
Iparági vállalatirányítási rendszerek
Maconomy ERP Balaton Sound 2018
Marketing kommunikációs ügynökségek